Rovat: Inspirátor

Inspirátor

Így is indulhat a nap

kavee

Te miért kelsz fel minden reggel? Mi motivál, hogy kibújj a jó meleg takaró alól? Teszel valamit azért, hogy ne morgósan, morcosan induljon a napod? Tudsz mosolyogni, amikor kora reggel a tükörbe nézel fogmosás közben? Elmondom mi segíthet, hogy jó érzés legyen felkelni!

Teljes írás
Inspirátor

Hajléktalanból sok ezrek példaképe – Interjú Szabó Péterrel

Interjuszabo-Peterrel-1272x715

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy interjút készíthettem Szabó Péterrel, aki Brian Tracy szerint a világ egyik legjobb motivációs előadója.
Péter nagyon mélyről indult, ahogy a címből is kiderült, mára viszont már több tízezer embernek mutat utat saját életén keresztül.

Teljes írás
Inspirátor

7 állítás, amit soha ne higgy el a lelki törpéknek

7 állítás, amit soha ne higgy el a lelki törpéknek

Túl sok ember veszítette már el az összes nagy ambícióját csak azért, mert a “realisták” tanácsaira hallgatott, akik azt javasolták, inkább legyenek “normális” céljaik az életben.

Teljes írás
Inspirátor

20 dolog, amit azonnal el kellene kezdened a kapcsolataidban

20 dolog, amit azonnal el kellene kezdened a kapcsolataidban

A szeretetteljes kapcsolatoknak nem a vér az alapja. Az igazi kapcsolatot azok az emberek jelentik, akik megpróbálják jobbá tenni az életedet és nem csak ölelésekkel, hanem valódi tettekkel is segítenek azzá válni, akivé szeretnél. Ezek az emberek – az IGAZI család – azok, akik igazán számítanak.

Teljes írás
Inspirátor

8 jele annak, ha többre vagy hivatott a Föld nevű bolygón

Ha el akarsz érni valahova az életben, indulj el ma

“Azért vagy itt, hogy képes legyél a világegyetem teremtői céljának felfedezésére. Ez az, amiért annyira fontos vagy.” – Eckhart Tolle

Vannak, akik már gyermekkorukban tudják, hogy nagy dolgokra hivatottak az életben. Általában ők azok, akiket kevésbé érdekelnek a társadalom szabta korlátok, az erkölcsi kötelezettségek és szabályok. Azzá válhatnak, akik igazán lenni akarnak, azt teszik, amit szeretnének. Persze az úton felbukkanhatnak akadályok is, kétség, tengernyi kihívás, elutasítás.

Teljes írás
Inspirátor

Pán Péter-szindróma: Te is elkaptad? – Segítünk kideríteni!

"A pénz nem boldogít, viszont vehetsz rajra egy csomó antidepresszánst."

Vágjunk a közepébe! “Y generáció”: az 1976 és 1995 között született embereket lehet ebbe a kategóriába sorolni. Azt az új generációt nevezzük Y generációnak, akik a fogyasztói társadalmat alakítják és irányítják. Tökéletesen el tudnak igazodni a legújabb trendek között és az életüket a legpörgősebb ritmusban élik.

Teljes írás
Inspirátor

5 inspiráló motivációs lecke Michael Jordan-től!

michael jordan

Michael Jordan vitathatatlanul a legjobb kosárlabda játékos az NBA történetében. A 6 bajnoki gyűrű, a 6 Final MVP és az 5 NBA MVP csak egy része a pályafutása során elért sikereknek. Számos NBA világklasszis inspiráló mentora, példaképe és követendő példája ma is.

Teljes írás
Inspirátor

8 lecke, amit egy spirituális milliárdos üzletembertől tanultam az életről

8 lecke, ami egy spirituális milliárdos üzletembertöl tanultam az életröl

Néhány héttel ezelőtt találkoztam egy emberrel, aki igazán nagy hatással volt rám. Már a megjelenésével azonnal felfigyeltem rá, és azt éreztem, hogy mindenképpen meg akarom ismerni őt.

Teljes írás
Inspirátor

9 bölcsesség arról, miért fontos megtalálnunk a saját utunkat

9 bölcsesség arról, miért fontos megtalálnunk a saját utunkat

9 bölcsesség arról, miért fontos célokat kitűznünk az életben, és miért fontos megtalálnunk a saját utunkat!

Az ember életében jelen vannak a magukhoz mért célok – kinek kisebb, kinek nagyobb. Ennek jelentősége megkérdőjelezhetetlen, hiszen egy tartalmas élet tele van célokkal és megvalósításokkal.

Teljes írás
1 2 3 29