Tartalommarketing

Tartalommarketing során nem próbálunk meg nyíltan eladni, itt nem az értékesítés a fő üzenet. A “tukmálás” helyett hasznos írások közé csempészünk be egy-egy jól előkészített üzleti célzást, amelyek viszont nagy eredményeket képes elérni.

Tartalommarketing

Az online párbeszédek 2015 végére teljesen átformálódtak: amikor az internet elindult, már az is elsöprő sikert hozott, ha egy vállalkozás egyáltalán saját weboldallal rendelkezett.

Ahogy a cégek jelenléte az interneten növekedni kezdett, lényegessé vált, hogy a weboldalak tartalmai konverziót is elérjenek, vagyis eladjanak adott szolgáltatásokat, termékeket.

Az értékesítői szöveg ma is kiemelt fontossággal bír, de csak akkor működik hatékonyan, ha egy-egy látogatóban már megszületett a bizalom.

A célcsoportodat nehéz meggyőzni arról, hogy megbízható vagy, ha éppan csak először találkoznak a weboldaladdal. Lehet, hogy mutatsz nekik referenciákat, de ez önmagában nem elég arra, hogy rögtön vásároljanak is.

Itt jön szóba a Tartalommarketing

Ahogy Te is egyre jobb vállalkozó, szakember leszel, úgy lesznek a felhasználóid is rutinosabbak, és minden egyes reklámot fenntartásokkal kezelnek.

Hogyan tudjuk akkor mégis keresztül vinni az értékesítési célú üzenetedet?

Először is úgy, hogy nem akarunk minden áron nyíltan eladni. Amikor a célpiacod először találkozik Veled általunk, nem bombázzuk reklámokkal. Önzetlenek vagyunk, értékes és hasznos tartalmakat adunk az érdeklődőknek, így meg fognak bízni Benned is.

Természetesen az a cél, hogy az érdeklődőből mielőbb megrendelő, vagy vásárló legyen, de ezt az elején még ne tüntetjük fel. Azonban az önzetlen segítés a kommunikációra rányomja a bélyegét és beindul az értékesítésed!

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

 1. Gyakorlottak vagyunk: több tartalmat állítunk elő egyetlen hónap alatt ügyfeleinknek, mint amennyit egy átlagos cég egész pályafutása során felhasznál.
 2. Rugalmasak vagyunk: bármilyen témában tudunk jól írni.
 3. Nem vagyunk drágák: 1 Ft/karakterár alatt dolgozunk, sőt a szóközök ingyen vannak! Akár a céged témájában legmenőbb blogokra is tudunk publikálni.

Használd ki a tartalommarketing erejét! Kérj árajánlatot most!

Tudjuk, hogy rendkívül értékes az időd, ezért egy munkanapon belül válaszolunk!

A Folyamat

A tartalommarketing speciális minőségű publikálási forma, amikor folyamatosan olyan értékes tartalmat teszünk közzé a cégeddel kapcsolatban, amely az emberek figyelmét megragadja a témádban.

Azok, akik az ilyen minőségi tartalmak által kerülnek kapcsolatba Veled, már nem fognak fenntartást érezni, és a kommunikációs csatornád szélesebbé válik: a szolgáltató és a fogyasztó közötti bizalom és kötödés kialakul.

A minőségi tartalom jelenti a kulcsot a vevők szívéhez.

A tartalom marketing lényege az, hogy úgy válnak ügyfelekké/vevőkké az érdeklődőid, hogy igazából nem is próbáljuk őket meggyőzni!

Mi a világhálón rengeteg helyen publikálunk

 • Fórumok
 • Blogok
 • Google+
 • Facebook
 • Pinterest
 • LinkedIn
 • Youtube

Eme megoldásokkal, oldalakkal saját médiafelületet építünk ki Neked, vagyis nem függsz majd senkitől és semmitől!

Talán nem árulok el ezzel nagy titkot:

A minőségi tartalommarketing alapja a minőségi tartalom.

Ha nincs elég időd, és nincs elég megbízható szakembered arra, hogy a weboldaladat mindig frissítsd, gondot okoz a szövegek megírása, és a hírlevelek tartalmának feltöltése, mi segítünk az online kommunikációs stratégiád kidolgozásában és végrehajtásában!

Tartalomarketing szakterületen vállaljuk:

 • a weboldalad (webáruházad, céges oldalad, szállodád weboldala, szakmai blogod) rendszeres, akár napi szintű frissítését,
 • rengeteg egyedi tartalom megírását,
 • forgalomnövekedést tartalom megosztások segítségével.

Sőt, a céges tartalmakat meg kell osztani másokkal, hogy minél több felé eljusson egy céged/vállalkozásod híre, ebben is segítünk.

Használd ki a tartalommarketing erejét! Kérj árajánlatot most!

Tudjuk, hogy rendkívül értékes az időd, ezért egy munkanapon belül válaszolunk!

Rácz-Akácosi Attila vagyok, a Quartz alapítója.

FRISSÍTÉS: jelenleg nem tudunk új projekteket vállalni. Megértésed köszönöm!

****

Neved (Te már tudod az én nevem)

Email címed (erre fogok válaszolni)

Amire szükséged van:

Pipáld be kérlek küldés előtt: