Rovat: Üzleti siker

Üzleti siker

Mi a közös a fiatal milliomosokban? Íme 10 kulcsfontosságú vonás

fiatalmilliomosok

1. Gyorsak.

Minden fiatal milliomos fontossági sorrendjének elején a gyorsaság van. Nem elég, hogy van egy jó ötlete azonnal akar cselekedni, hogy nehogy másnak esélye legyen. Ha például Mark Zuckerberg hónapok helyett több évig fejleszti a Facebookot, akkor ma azt se tudnánk mi az.

Teljes írás
Üzleti siker

“Haho!” – az app, amivel hatékonyabb leszel, mint eddig bármikor!

Haho ANdroid app

Haho! egy igazi Motivátoros Android app, saját agyszülemény, hétfőn kitaláltam, ma már a Google Pley-en is van egy éles béta.

Az appot eredetileg magamnak csináltattam, mert munka közben kábé minden el tudja vonni a figyelmemet arról, amit éppen csinálnom kellene, és nem találtam olyan okostelefonos appot, ami azt tudta volna, ami nekem kell.

Teljes írás
Üzleti siker

11 inspiráló dolog, amit sikeres emberek csinálnak hétvégén!

Az önkéntesség lelki egyensúlyt biztosít

Az alábbiakban 11 olyan dologról olvashatsz, amit sikeres emberek csinálnak hétvégén! (Dale Kurow executive coach és a Forbes nyomán)

1. Időt szakítanak a családra és a barátokra.

Ez különösen azok számára fontos, akik hét közben sokat dolgoznak, és nem tudnak a sok időt tölteni a szeretteikkel a hét folyamán. Ha odafigyelsz a családodra és szeretteidre, az százszorosan fog megtérülni, mert nyugalmat, és lelki békét biztosít minden egyes velük töltött perc.

Teljes írás
Üzleti siker

Ki nem találnád, mi a Kiemelkedően Sikeres Emberek 6 lefekvés előtti szokása

ejszaka

“Ki korán kel aranyat lel.” Mielőbb végezd el dolgod, amit beterveztél és ne húzd az időt. Lustálkodással nem lehet semmit se elérni, aki szorgalmas sokra viszi. Szóval több lesz a pénze annak, aki korán kel, mivel több mindent el tud végezni, mint aki délig sütteti a hasát.

Teljes írás
Üzleti siker

Az én sikerszakmám a kiégés ellenszere

Az én sikerszakmám a kiégés ellenszere

Ha nem szüleink, vagy egyéb kapcsolataink által van előre kikövezve karrierünk útvonala, akkor érdemes jól megfontolnunk, hogy milyen szakmát is válasszunk. Sokan kezdik azzal ennek a kérdésnek a megválaszolását, hogy azzal, amivel sokat lehet keresni. Ez pedig máris rávezethet minket egy hamis útra, melyet nem fogunk sokáig élvezni és talán el se jutunk odáig, hogy jól fizető állásunk legyen.

Teljes írás
Üzleti siker

Talán ez a legfontosabb az életben: a Szeretet, és a Boldogság – Interjú Szloboda Balázzsal

Szloboda Balázs

Régen találkoztunk. Hallani rólad jót is, rosszat is. Mi történt veled? Mi ez a visszavonulás nálad? Hova tűntél?

Több oka is van, hogy eltűntem. Egyik része magán jellegű, és arról nem szívesen beszélek, a másik részét végül is elmondhatom.

Elfáradtam! Reggeltől estig beteg emberekkel beszélgettem, ami egyébként nagyon hasznos volt. Láttam mi segít és mi nem, de lehúzott energetikailag. Emellett a hatóságoknak is folyamatos célpontja voltam. Nem tudom hány bőrt lehet még lehúzni az emberről, de nagyon elegem lett, így befejeztem a reklám tevékenységeket is. Különböző fórumokon is támadnak, hozzáteszem teljesen alaptalanul. Azt próbálják meglovagolni, hogy 2011-ben vizsgált minket a GVH és megbüntetett a reklám tevékenységünk miatt.

Teljes írás
Üzleti siker

A sikeres nő a sikeres férfi igazi titka!

A sikeres nők titka

Az a tény, hogy minden sikeres férfi mögött egy sikeres nő áll, már-már egy elcsépelt mondásnak számít, azonban tényleg így van ez?

Brit tudósok egy tavaly végzett felmérés alapján azt állítják, hogy…

Teljes írás
Üzleti siker

3 tipp, hogy elkerülhesd a zavaró tényezőket, és produktívabb legyél!

3 tipp, hogy elkerülhesd a zavaró tényezőket, és produktívabb legyél!

Egy fontos projekten dolgozol, ami komoly odafigyelést és koncentrálást igényel. Épp jól haladsz az üggyel, amikor a telefonod megcsörren, és kizökkent a ritmusból.

Csak egy telemarketinges hívott, a hívása is csak egy perc erejéig tart. Azonban utána már megnézed az email fiókod, a Facebookot, a Twittert, és eszedbe jut, hogy a barátodnak szerettél volna írni egy üzenetet. 

Teljes írás
Üzleti siker

Hogyan kapard magad össze reggel? 6 bevált megoldás!

Állj ellen a nappali alvás kísértésének!

Általában a hajnali madárka az, amelyik a legtöbb, legkövérebb kukacot képes megszerezni, ráadásul a legjobb helyről.  Christoph Randler, a Heidelberg Egyetem professzorának friss kutatásában az áll, hogy az emberek sokkal hatékonyabbak a munkájukban reggel, mint este.

Teljes írás
Üzleti siker

7 ok, amiért nem vagy még milliomos

milliomos

Ha nem vagy még milliomos, akkor se add fel a reményt, mert egy napon még lehetsz. Célod érdekében összeszedtük Arianna Huffington, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Robert Kiyosaki és Warren Buffett által emlegetett 7 leggyakoribb hibát.

Teljes írás
1 2 3 26