Üzleti siker

A sikeres nő a sikeres férfi igazi titka!Az a tény, hogy minden sikeres férfi mögött egy sikeres nő áll, már-már egy elcsépelt mondásnak számít, azonban tényleg így van ez?

Brit tudósok egy tavaly végzett felmérés alapján azt állítják, hogy…

…a sikeres és gazdag cégvezetők több mint 80%-a komoly házasságban él, és emiatt tartják sikeresebbnek magukat.

Amikor a londoni Daily Mail az olvasói elé tárta a kutatási anyagot, a női olvasók azt mondták, hogy ez az információ visszafele is igaz: sok sikeres nő mögött szintén sikeres férfiak állnak.

A felmérés eredményéhez az is hozzátartozott, hogy aki olyan párt választ magának, aki valamilyen cég vezetője, vagy igazgatója, az akár legyen nő, vagy férfi, biztosan meg fogja találni maga számára is a siker kapuját.

Így azt javasolják a tudósok, hogy a párválasztásnál azt is vegyük figyelembe, hogy milyen pozíciót tölt be a választottunk, hiszen ha olyan párt választunk, aki magasabb pozícióban helyezkedik el mint mi, az minket is motiválni fog a sikeresség elérésére.Author Image
Rácz-Akácosi Attila
Rácz-Akácosi Attila vagyok, a quartz.hu alapítója. A célom egyszerű: jobb élethez, nagyobb sikerhez segíteni Téged és a vállalkozásodat. ITT érhetsz el segítségért!
Ez is hasznos lesz
mot71
A tárgyalás illemtana 5 egyszerű pontban
A növekvő vállalkozások titka - ne hagyd a dolgokat túlbonyolódni!
A növekvő vállalkozások titka – ne hagyd a dolgokat túlbonyolódni!

Minden vélemény számít!